Abstract and original?
Pick your favourite whowart poster art!

Abstract poster art, beautiful colour combinations, exciting lines, inspiring shapes… 
Don’t go for mediocrity. Be original! Get your favourite poster for just 60 euro or opt for a superior finish, with a framed design that you will enjoy for years to come!

roll

Art.nr. 00058
€58.55
Het leven kan soms een rollercoaster zijn, maar deze poster maakt je kalm #ok
Op voorraad
1
Productgegevens

Kies voor top kwaliteit

Deze vierkante poster "roll" is gedrukt op hoogwaardig Hahnemühle Fine Art William Turner 310 gr papier van een uitzonderlijke mooie kwaliteit. De kunstafdruk kan vervaardigd worden in 3 verschillende formaten:

- 50 x 50 cm

- 70 x 70 cm

- 90 x 90 cm

De aangegeven formaten zijn inclusief kader.

Elk formaat kan je in een passende kaderlijst in 3 verschillende (fineer eik zwart gebeitst, fineer eik grijs gekalkt, fineer eik natuur) uitvoeringen verkrijgen. Maak eenvoudig je keuze bij je bestelling maar LET OP dat je het juiste frame besteld bij je gekozen poster size!


Printtechniek van uitmuntende kwaliteit

Alle whowart-reproducties zijn volgens de Giclée kunstdruk. Dat is een hedendaagse digitale printtechniek die voldoet aan de hoogste eisen die kunstenaars, musea en kunstverzamelaars stellen.

De Giclée kunstdruk veroverde -net als de fine art print en fotoprint- een gelijkwaardige plaats in de kunstwereld tussen de traditionele en meer bekende grafiektechnieken als de ets, zeefdruk en steenlitho.


Diverse musea in de wereld exposeren Giclées in plaats van het authentieke kunstwerk als het origineel te kwetsbaar is om tentoon te stellen. De Giclée printtechniek is dus een kwalitatief hoogstandje en voldoet uiteraard aan de ISO 9706- en NEN2728-norm.

Wij gebruiken zuurvrij papier, karton en lijm voor de juiste conservering van het werk. Je kunstreproductie gaat dus gemakkelijk jàren mee!


Betaalbare kaders

Bij whowart weten we als geen ander dat de prijs van een frame in verhouding moet staan met de prijs van het werk. Wij werken samen met professionele fabrikanten en groothandels van kaderlijsten zodat wij u een mooie en betaalbare lijst kunnen aanbieden. En die toch manueel gemaakt wordt!


High quality Frame (afbeeldingen hierboven)

  • Materiaal: Aluminium
  • Soort: Lijst
  • Stijl: Modern
  • Kleur: fineer eik zwart gebeitst, fineer eik grijs gekalkt, fineer eik natuur - check foto's
  • Breedte: 5mm
  • Diepte: 20mm
  • Binnendiepte: 11mm
  • Binnenbreedte: 4mm


UV-bestendig glas

Glas bestaat in vele soorten. Van betaalbaar, gewoon helder glas tot zeer duur museumglas met een 99,8% uv-filter. Omdat de prints die wij vervaardigen al uv-bestendig zijn kiezen we niet voor het allerduurste museumglas. Wél zeer helder hard gecoat plexiglas dat van nature ook uv-bestendig is. Zo blijft het betaalbaar én is je kunstposter -door het glas en de print- toch optimaal beschermd tegen zonlicht!


Levering

Omdat we bij whowart gaan voor kwaliteit hebben we niet zomaar alles op stock en werken we vaak vanaf de bestelling op maat. We passen alles aan naar je vraag en willen je op elk vlak een kwalitatief product afleveren. En daar hoort natuurlijk een zorgzame en goed ingepakte verzending bij! Onze levertermijn ligt daarom rond de 5 dagen maar je kan dan wel rekenen op een feilloos en gepersonaliseerd product.


De verzending is alvast gratis!

Bewaar dit product voor later
 
Trustpilot